Wie is The SainT?

Rudi Jacobs, eigenaar van The SainT, opende zaterdagochtend 1 augustus 2015 zijn winkel aan de Sint Jacobsstraat 9 te Leeuwarden. De winkel en de website hebben een enorm assortiment aan T-shirts en andere merchandise. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de winkel. Er is een zeer uitgebreid aanbod aan kleding en accossoires op het gebied van Pop Culture, Sport, Music en Art.

 

“De naam van de winkel is een verwijzing naar de straat waarin ik ben gevestigd, de Sint Jacobsstraat. En natuurlijk naar mijn eigen achternaam. Eigenlijk ben ik dus The SainT! Nou ja, van de winkel dan in ieder geval”, lacht Rudi, die erg blij is met de locatie van zijn winkel en met deze webshop met een zeer uitgebreid assortiment t-shirt, merchandise en meer.

 

“In de Sint Jacobsstraat in Leeuwarden zitten meerdere kledingwinkels, een mooie conceptstore, lifetstylewinkels en daar ben ik een stoere aanvulling op. Dus als je in de gelegenheid bent, kom een keer langs in de winkel.” Van hippe prints tot shirts met karakters uit computerspelletjes: Rudi heeft het allemaal. “En wat ik zelf heel mooi vind zijn de shirts van Okimono. Ik werk samen met dit merk (bekend van het programma De Kwis)." Okimono gaat speciaal voor Friesland en ook Leeuwarden shirts ontwerpen. Een prachtige samenwerking dus!

 

Voor hij zijn winkel opende werkte Rudi vijfentwintig jaar lang bij de Postbank/ING. “Nadat ik daar boventallig werd verklaard heb ik een tijd bij de Lokale Omroep in de stad gewerkt. Nu verzin ik allerlei activiteiten rondom mijn winkel en breid ik de webshop steeds verder uit. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik heb bijvoorbeeld lokale kunstenaars gevraagd om een T-Shirt te ontwerpen en ook spelen er af en toe lokale bands in of voor mijn winkel, dat is natuurlijk helemaal geweldig! Je bent van harte welkom in de winkel of neem een kijkje in onze webwinkel.

 

Graag tot ziens!

Maak kennis met Rudi Jacobs

 

 

Kom ook een keer langs in de winkel:

 

The SainT Shirts & Merchandise

Sint Jacobsstraat 9

8911 HR Leeuwarden

058-2893172

The Saint

T-shirts & merchandise 

van jouw favoriete band, film, game, kunst, sport of ... 

 

SHOP ONLINE

of

 

Snelle levering

Bestel online

 

Ruim assortiment

Grootste aanbod T-shirts en hoodies van Nederland!

 

Heb je een vraag?

Bel 058-28 931 72