Retourneren

Is de maat toch niet helemaal goed, of is de kleur niet wat je ervan verwacht had? Kan gebeuren! Je hebt de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden binnen veertien dagen. Deze zichttermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

 

Spelregels retourneren

  • De kosten van de terugzending komen voor je eigen rekening*.
  • Tijdens de zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Dit vinden wij logisch, jij toch ook? Het spreekt voor zich dat je kledingstuk ongedragen, ongewassen en onbeschadigd en in de originele (hele) verpakking moet zijn, anders kunnen wij het helaas niet terugnemen. Passen mag uiteraard! Maar “even dragen” kan helaas niet. Spray geen parfum voor of tijdens het passen. Retouren met een luchtje moeten wij helaas direct weer aan je terugsturen! 
  • Wij verzenden bestellingen van € 100,- of meer gratis. Indien je producten retourneert en komt het totale orderbedrag - na verwerking van je retourzending - onder de € 100,- (voor Nederland) dan vervalt het recht op gratis verzending, de verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
  • Stuur altijd het retourformulier mee en gebruik het verzendetiket. Doe je dit niet dan moeten wij de items helaas weer aan jou terugsturen. We kunnen niet overgaan tot terugstorten van het aankoopbedrag.
  • Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

*  Tip: Verzend niet altijd als pakket; platte items passen vaak prima in een envelop of zakje door de brievenbus, en dat kan ook met een track & trace code!

Zo werkt retourneren:

Stap 1

Stuur een e-mail met je naam en ordernummer en de omschrijving van het product dat je wilt retourneren naar info@thesaintshirts.nl

Wij zouden het erg op prijs stellen als je de reden van retour erbij vermeld.

 

Stap 2

Doe het retourformulier in de verpakking en gebruik het verzendetiket. Stuur het artikel - voldoende gefrankeerd - in de originele verpakking retour.

 

Je kunt het artikel sturen naar:

The SainT Shirts

T.a.v. Afdeling Retouren

Sint Jacobsstraat 9

8911 HR Leeuwarden

 

Stap 3

Zodra wij het artikel in goede orde retour hebben ontvangen, dan storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen naar je terug. Standaard altijd naar het rekeningnummer waarmee je ook betaald hebt. Bank weer naar je bank, creditcard weer naar je creditcard!

 

----

 

Ruilen

Wil je het artikel omruilen voor een ander artikel (met vergelijkbare waarde) neem dan even contact met ons op voordat je het terugstuurt. De retourkosten nemen wij -bij het ruilen van een artikel- eenmalig voor onze rekening. RUILEN